Een document naar de pc scannen

U kunt op twee manieren een hele pagina scannen: U kunt de ADF (automatische documentinvoer) of de glasplaat gebruiken.
Wanneer u een deel van een pagina wilt scannen en vervolgens wilt bijsnijden nadat u het document vooraf hebt gescand, moet u de glasplaat gebruiken om te scannen. (Zie Vooraf scannen en een gedeelte bijsnijden via de glasplaat.)
1
Plaats uw document.
2
Start de ScanSoft™ PaperPort™ 11SE-software die is geïnstalleerd tijdens de installatie van MFL-Pro Suite voor het scannen van een document.
Opmerking Opmerking
De scaninstructies in deze handleiding zijn gebaseerd op ScanSoft™ PaperPort™ 11SE. Het proces verschilt wanneer u vanuit andere toepassingen scant.
3
Klik op Bestand en vervolgens op Scannen of foto ophalen. U kunt ook op de knop Scannen of foto ophalen klikken.
Het deelvenster Scannen of foto ophalen wordt aan de linkerkant van het scherm weergegeven.
4
Klik op de toets Selecteren.
5
Kies WIA-Brother MFC-XXXX of WIA-Brother MFC-XXXX LAN uit de lijst Beschikbare Scanners (waarbij XXXX de naam van uw model is).
Opmerking Opmerking
Als u TW-Brother MFC-XXXX kiest, wordt de TWAIN-driver gestart.
6
Schakel in het deelvenster Scannen of foto ophalen het selectievakje Scannerdialoogvenster weergeven in.
7
Klik op Scannen.
Het scandialoogvenster verschijnt:
8
Kies, indien nodig, de volgende instellingen in het dialoogvenster voor het instellen van de scanner:
Scherm
1.
Papierinvoer
2.
Type afbeelding
3.
De kwaliteit van de gescande foto aanpassen
4.
Paginaformaat
9
Selecteer Documentinvoer in de keuzelijst Papierinvoer (1).
10
Selecteer het type afbeelding (2).
11
Selecteer het Paginaformaat in de keuzelijst (4).
12
Als u geavanceerde instellingen wilt wijzigen, klikt u op De kwaliteit van de gescande foto aanpassen (3). U kunt Helderheid, Contrast, Resolutie en Type afbeelding selecteren in Geavanceerde eigenschappen. Klik op OK nadat u de instellingen hebt gekozen.
Scherm
Opmerking Opmerking
De scanresolutie kan standaard op maximaal 1200 dpi worden ingesteld.
Gebruik de Brother Scanner Toepassing als u met een hogere resolutie wilt scannen. (Zie Scanner Toepassing.)