Automatisch duplex afdrukken (alleen MFC-6890CDW)

De meegeleverde printerdriver biedt ondersteuning voor dubbelzijdig afdrukken. Schakel Duplex/Folder in als u duplex (dubbelzijdig) wilt afdrukken. In deze modus drukt de machine automatisch aan beide zijden van het papier af.

Richtlijnen voor dubbelzijdig afdrukken

De functie Duplex/Folder ondersteunt alleen Normaal papier als Mediatype en Lade 1 als Papierbron.
Dun papier kan mogelijk kreukelen.
Als het papier gekruld is, strijkt u het glad en plaats u het terug in de papierlade.
Als het papier niet goed wordt ingevoerd, is het mogelijk gekruld. Verwijder het papier en strijk het glad.

Duplexinstellingen

Schakel Duplex/Folder in en klik vervolgens op de knop Duplexin stellingen om de duplexinstellingen te wijzigen.
Scherm
Scherm
Opmerking Opmerking
Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, kunnen de functies Duplex 1 of Duplex 2 mogelijke papierinvoerproblemen voorkomen. Ga naar het tabblad Geavanceerd van de printerdriver en klik op de knop Andere afdrukopties. Kies Geavanceerde duplexinstellingen uit het menu Printerfunctie.
Kies Duplex 1 om de afdruksnelheid te verlagen.
Kies Duplex 2 om de afdruksnelheid en inktdichtheid te verlagen.
Als u de duplexfunctie selecteert, gebruikt de machine alle inktcartridges voor afdrukken in kleur/grijstinten. De machine stopt met afdrukken wanneer een of meer inktcartridges moeten worden vervangen.