Pagina Layout

Bij Pagina Layout kunt u de opties N op 1 of 1 op N kiezen. Met de optie N op 1 worden 2, 4, 9 of 16 pagina's van een document afgedrukt op 1 vel papier. Met de optie 1 op N wordt het afdrukformaat vergroot en wordt het document afgedrukt in de afdrukmodus voor posters.

Paginavolgorde

Als u N op 1 selecteert, kunt u in de keuzelijst Paginavolgorde de gewenste paginavolgorde selecteren.

Rand

Als u 2 op 1 hebt geselecteerd bij Pagina Layout kunt u kiezen of u een rand, een stippellijn of geen rand op elke pagina van het vel wilt afdrukken.
Scherm