Het tabblad Normaal

Scherm
1
Kies de gewenste instelling voor Langzaam drogend papier, Mediatype en Kwaliteit (1).
Opmerking Opmerking
Vink Langzaam drogend papier aan wanneer u afdrukt op normaal papier waarop de inkt langzaam droogt. Tekst kan enigszins vervagen met deze instelling.
2
Geef een optie op voor Zonder marges, Papierformaat, Kleurmodus, Afdrukstand, Aantal en de paginavolgorde, Omgekeerde volgorde, Pagina Layout, Paginavolgorde, Rand (indien aanwezig) (2).
3
Schakel Duplex/Folder (3) in als u duplex (dubbelzijdig) wilt afdrukken. (Beschikbaar op MFC-6890CDW)
4
Geef ook een optie op voor Papierbron (4). (Beschikbaar op modellen met tweede papierlade)
5
Klik op OK (6) om de door u geselecteerde instellingen toe te passen.
Om terug te gaan naar de standaardinstellingen, klikt u op Standaard (5) en vervolgens op OK (6).
Opmerking Opmerking
In dit gedeelte (7) worden de huidige instellingen weergegeven.

Mediatype

Voor de beste afdrukresultaten dient u het soort papier waarop wordt afgedrukt in de driver te selecteren. De manier van afdrukken wordt door het apparaat aangepast op basis van het geselecteerde soort papier.
Normaal papier
Inkjetpapier
Brother BP71-fotopapier
Brother BP61-fotopapier
Ander fotopapier
Transparanten