Presto! PageManager gebruiken

Presto! PageManager is een toepassing voor het beheren van documenten in uw Macintosh. Omdat het compatibel is met de meeste beeldbewerkingprogramma’s, biedt Presto! PageManager u ongekende controle over uw Macintosh-bestanden. U kunt eenvoudig uw documenten beheren, en uw e-mail en bestanden lezen met de ingebouwde OCR-software van Presto! PageManager.
Indien u de machine als scanner gebruikt, adviseren wij u Presto! PageManager te installeren.
Bij gebruik van Mac OS 10.3.9 of hoger, kunt u Presto! PageManager rechtstreeks vanaf de meegeleverde cd-rom.
Bij gebruik van Mac OS X 10.2.4 tot en met 10.3.8, dient u Presto! PageManager te downloaden van de website Brother Solutions Center. Plaats de cd-rom en dubbelklik op het pictogram van Presto! PageManager. U wordt dan gevraagd of u de software wilt downloaden van het Brother Solutions Center.
(Voor MFC-5895CW)
U kunt Presto! PageManager van Brother Support installeren via de installatiecd-rom.
Opmerking Opmerking
De complete NewSoft Presto! PageManager 7 Gebruikershandleiding kan worden bekeken via het pictogram Help in NewSoft Presto! PageManager 7.

Functies

OCR: In één stap een afbeelding scannen, tekst herkennen en bewerken met een tekstverwerker.
Beeldbewerking: Afbeeldingen verbeteren, bewerken en draaien, of openen met een beeldbewerkingsprogramma van uw keuze.
Noot: Verwijderbare notities, stempels en tekeningen toevoegen aan afbeeldingen.
Boomstructuur: Uw maphiërarchie bekijken en indelen voor eenvoudige toegang.
Miniatuurbeelden: Bestanden bekijken als miniatuurbeelden voor snelle identificatie.