Taustavalon sammutusajastimen asettaminen

Voit asettaa ajan, jonka nestekidenäyttö pysyy päällä viimeisen näppäimen painamisen jälkeen. Tämä on virransäästöominaisuus. Laite voi tulostaa ja skannata nestekidenäytön ollessa pois päältä.
1
Paina Menu.
2
Valitse Yleiset aset. painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse Näytön asetus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
4
Valitse Samm.ajastin painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
5
Valitse 1 min, 2 min, 3 min, 5 min, 10 min, 30 min tai Ei painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
6
Paina Stop/Exit.
Vinkki Vinkki

Kun näyttö on sammutettu, se kytkeytyy takaisin päälle mitä tahansa näppäintä painamalla.