3 Yleiset asetukset

Paperin asetukset

Paperityyppi

Saat parhaimman tulostuslaadun, kun määrität laitteen vastaamaan käyttämääsi paperityyppiä.
1
Paina Menu.
2
Valitse Yleiset aset. painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse Paperityyppi painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
4
Valitse Tavall. paperi, Mustesuihkupap., Brother-valokuva, Muu valokuva tai Kalvo painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
5
Paina Stop/Exit.
Vinkki Vinkki

Laite syöttää tulostetut arkit tekstipuoli ylöspäin laitteen edessä olevalle luovutusalustalle. Kun tulostat piirtoheitinkalvoille tai kiiltävälle paperille, poista jokainen arkki alustalta heti tulostuksen jälkeen. Näin vältät tekstin tahraantumisen ja paperitukokset.