C Valikko ja toiminnot

Näytöllä ohjelmointi

Käytön helpottamiseksi laitteen voi ohjelmoida näytöllä valikkonäppäimiä käyttämällä. Helppokäyttöisen ohjelmoinnin ansiosta laitteen kaikki asetusvaihtoehdot voi ottaa käyttöön vaivattomasti.
Koska laite ohjelmoidaan näytöllä, olemme laatineet yksityiskohtaiset ohjelmointiohjeet. Seuraa valikon ja ohjelmointiasetusten vaiheiden läpi opastavia ohjeita näytöllä.

Valikkotaulukko

Laitteen ohjelmointi onnistuu myös ilman Käyttöopasta, jos käytät valikkotaulukkoa, joka alkaa Valikkotaulukko. Näillä sivuilla luetellaan valikkovalinnat ja -asetukset.