A Turvallisuus ja rajoitukset

Paikan valinta

Aseta laite tasaiselle ja tukevalle alustalle, joka ei tärise ja johon ei kohdistu iskuja. Esimerkiksi kirjoituspöytä on sopiva paikka. Aseta laite tavallisen maadoitetun virtalähteen lähelle. Valitse paikka, jonka lämpötila on välillä 10° ja 35° C.
Huomautus Huomautus

•
Älä sijoita laitetta sellaiseen paikkaan, jonka ympärillä on paljon liikettä.
•
Vältä sijoittamasta laitetta matolle.
•
ÄLÄ aseta laitetta lämmittimien, ilmanvaihtolaitteiden, veden, kemikaalien, lääkintälaitteiden tai kylmälaitteiden läheisyyteen.
•
ÄLÄ altista laitetta suoralle auringonvalolle, liialliselle kuumuudelle, kosteudelle tai pölylle.
•
ÄLÄ kytke laitetta sellaisiin virtalähteisiin, joissa on seinäkatkaisin tai automaattinen ajastin.
•
Häiriöt virransaannissa voivat pyyhkiä pois tietoja laitteen muistista.
•
Älä kytke laitetta samaan virtapiiriin suurten sähkölaitteiden tai muiden sellaisten laitteiden kanssa, jotka saattavat aiheuttaa häiriöitä virransaannissa.
•
Vältä kaiuttimia, langattomien puhelinten latausyksikköjä ja muita häiriönlähteitä.
Grafiikka
Grafiikka
Grafiikka

Laitteen turvallinen käyttö

Säilytä nämä ohjeet myöhempää käyttöä varten ja lue ne huolellisesti ennen huoltotoimenpiteiden suorittamista.
VAROITUS VAROITUS

Grafiikka
Laitteen sisällä on verkkojännite. Katkaise virta virtakytkimestä ja irrota laite pistorasiasta ennen laitteen sisäpuolen puhdistusta. Tämä estää sähköiskun.
Grafiikka

Grafiikka
Sähköiskujen välttämiseksi pistokkeeseen EI saa koskea märin käsin. Se saattaa aiheuttaa sähköiskun.
Grafiikka

Grafiikka
ÄLÄ vedä sähköjohdosta. Se saattaa aiheuttaa sähköiskun.

Grafiikka
Onnettomuuksien välttämiseksi käsiä EI saa laittaa laitteen reunalle skannerin kannen alle. Se saattaa aiheuttaa loukkaantumisen.
Grafiikka
Grafiikka

Grafiikka
Onnettomuuksien välttämiseksi käsiä EI saa laittaa paperikasetin reunalle luovutusalustan kannen alle. Se saattaa aiheuttaa loukkaantumisen.
Grafiikka

Grafiikka
ÄLÄ kosketa paperinsyöttötelaan. Se saattaa aiheuttaa loukkaantumisen.
Grafiikka

Grafiikka
ÄLÄ koske alla olevassa kuvassa näkyvää aluetta. Se saattaa aiheuttaa loukkaantumisen.
Grafiikka
Grafiikka

Grafiikka
Kun siirrät laitetta, nosta sitä pohjasta laittamalla kädet sen kummallekin puolelle kuvan osoittamalla tavalla. Laitetta ei saa nostaa skannerin kannesta.
Grafiikka

Jos laite kuumenee, savuaa tai siitä tulee voimakasta hajua, katkaise virta välittömästi ja irrota laite verkkovirrasta. Soita Brother-jälleenmyyjällesi tai Brotherin asiakaspalveluun.

Jos metalliesineitä, vettä tai muita nesteitä pääsee laitteen sisälle, katkaise virta välittömästi ja irrota laite verkkovirrasta. Soita Brother-jälleenmyyjällesi tai Brotherin asiakaspalveluun.
VAROITUS VAROITUS

•
Laite on asennettava lähelle pistorasiaa, johon on helppo päästä käsiksi. Hätätapauksessa virtajohto on irrotettava pistorasiasta, jotta virta katkeaa kokonaan.
Tarkista aina, että pistoke on kunnolla kiinni.