Koti > Faksi > Faksin lähetys > Lisää kansilehti faksiisi

Lisää kansilehti faksiisi

Voit lisätä kansilehden seuravaan faksiin tai jokaiseen lähtevään faksiin.
  • Tämä toiminto ei toimi, jos nimitunnusta ei ole määritetty.
  • Kansilehti sisältää laitteesi nimitunnuksen, kommentin ja osoitekirjaan tallennetun nimen.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi]>[Valinnat]>[Kansilehden asetukset]>[Kansilehden asetukset].
  3. Paina [Kyllä].
  4. Paina [Kansilehtivie.].
  5. Valitse käytettävä viesti pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten viestiä.
    Paina image.
  6. Paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  7. Syötä faksinumero.
  8. Paina [Faksin käynnis.].
Kansilehti lisätään seuraavaan faksiin. Jos haluat lisätä kansilehden jokaiseen lähtevään faksiin, määritä asetukset uudeksi oletukseksi.