Koti > Säännöllinen kunnossapito > Laitteen puhdistaminen > Laserskannerin ikkunoiden puhdistaminen

Laserskannerin ikkunoiden puhdistaminen

Lue ennen puhdistamistoimenpiteen aloittamista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Laitteen puhdistaminen

1. Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  2. Paina etukannen avauspainiketta ja avaa etukansi.
    image
  3. Pidä kiinni rumpuyksikön vihreällä merkitystä kahvasta. Vedä rumpuyksikköä ulos laitteesta, kunnes se pysähtyy.
    image
    HUOMIO
    Suosittelemme värikasetti- ja rumpuyksikön sijoittamista puhtaalle, tasaiselle alustalle paperin päälle väriaineen mahdollisen roiskumisen tai leviämisen varalta.
  4. Pidä kiinni rumpuyksikön vihreällä merkityistä kahvoista ja nosta rumpuyksikön etuosa pois laitteesta.
    image
    TÄRKEÄÄ

Pidä kiinni rumpuyksikön kahvoista kantaessasi sitä. ÄLÄ pidä kiinni rumpuyksikön kyljistä.

image
  5. Pyyhi laserskannerin neljä ikkunaa (1) kuivalla, pehmeällä ja nukkaamattomalla kankaalla.
    image
  6. Liu’uta rumpuyksikkö varovasti laitteeseen, kunnes se pysähtyy.
    image
  7. Työnnä vihreällä merkityn kahvan avulla rumpuyksikkö takaisin laitteeseen, kunnes se lukittuu paikalleen.
    image
  8. Sulje laitteen etukansi.
  9. Kytke laitteen virta päälle painamalla image.