Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Kesä- ja talviaikaan siirtyminen automaattisesti

Kesä- ja talviaikaan siirtyminen automaattisesti

Voit ohjelmoida laitteen siirtymään automaattisesti kesä- ja talviaikaan.

Laite siirtää aikaa tunnin eteenpäin keväällä ja tunnin taaksepäin syksyllä. Varmista, että olet määrittänyt oikean päivämäärän ja kellonajan.

Tämä ominaisuus on saatavilla vain joissakin maissa.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Pvm ja aika]>[Auto kesäaika].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.