Koti > Kopiointi > Useita sivuja arkille -kopioiden tekeminen sivun asetteluominaisuuden avulla

Useita sivuja arkille -kopioiden tekeminen sivun asetteluominaisuuden avulla

Useita sivuja arkille -toiminto säästää paperia pienentämällä kaksi tai neljä sivua yhdelle arkille.
image
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopio].
  3. Anna kopioiden määrä.
  4. Paina [Valinnat]>[Sivun asett.].
  5. Tuo vaihtoehdot esiin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
    Asetus
    Kuvaus

2in1(pysty)

image

2in1(vaaka)

image

4in1(pysty)

image

4in1(vaaka)

image
  6. Kun olet valmis, paina [OK]-painiketta. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  7. Paina [Väri aloit.]- tai [MV Aloita]-kuvaketta.

Jos olet asettanut asiakirjan ADS-laitteeseen, laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.

8. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla [Jatka].
    • Kun sivut on skannattu, lopeta painamalla [Valmis].