Pikakuvakkeiden lisääminen

Voit lisätä usein käyttämäsi faksaus-, kopiointi-, skannaus-, Web Connect ja sovellusasetukset tallentamalla ne pikakuvakkeiksi. Voit ottaa asetukset käyttöön painamalla pikakuvaketta asetusten manuaalisen syöttämisen sijaan.
image

Käytettävissä olevat pikakuvakevalikot vaihtelevat mallin mukaan.

Nämä ohjeet käsittelevät kopioinnin pikakuvakkeiden lisäämistä. Faksauksen, skannauksen, Web Connect -toiminnon ja sovellusten pikakuvakkeiden lisäämisen vaiheet ovat hyvin samanlaisia.

1. Paina image [Pikakuv.]. (Jos image [Pikakuv.] näkyy näytössä.)
  2. Paina välilehteä.
    image
    Tuo välilehti tarvittaessa näyttöön pyyhkäisemällä.
  3. Paina image kohdassa, johon et ole lisännyt pikakuvaketta.
  4. Paina [Kopio].
  5. Saat valmiit kopiointiasetukset näkyviin painamalla >-painiketta.
  6. Tuo kopioinnin esiasetukset näytölle pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image, ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  7. Paina [Valinnat].
  8. Pyyhkäise ylös tai alas tai paina image tai image tuodaksesi käytettävissä olevat asetukset näytölle. Paina sitten muutettavaa asetusta.
  9. Näytä asetuksen käytettävissä olevat vaihtoehdot pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image, ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
    Toista nämä vaiheet, kunnes olet valinnut kaikki tarvittavat asetukset ja valinnat.
  10. Kun olet muuttanut asetukset, paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  11. Paina [Tall. pikakuvak.].
  12. Lue ja vahvista valitsemasi näyttöön tuleva asetusten luettelo ja paina sitten [OK].
  13. Anna pikakuvakkeelle nimi LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].