Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Faksinumeroiden tallennus > Osoitekirjan nimien tai numeroiden muuttaminen tai poistaminen

Osoitekirjan nimien tai numeroiden muuttaminen tai poistaminen

1. Paina image [Faksi]>[Osoite kirja]>[Muokkaa].
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muokata nimiä tai faksi- ja puhelinnumeroita painamalla [Muuta].

Tuo esiin muutettava numero pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image, ja paina sitten numeroa.

• Muuta nimeä painamalla [Nimi]. Syötä uusi nimi (enintään 16 merkkiä) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
      • Voit muokata faksi- tai puhelinnumeroa painamalla [Osoite]. Syötä uusi faksi- tai puhelinnumero (enintään 20 merkkiä) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].

Paina [OK], kun olet valmis.

image

Tekstin syöttäminen:

Jos haluat muuttaa merkkiä, paina image tai image ja aseta kohdistin siten, että voit korostaa väärän merkin. Paina sitten image.

Näppäile uusi merkki.

• Poista numeroita painamalla [Poista].
      • Valitse poistettavat faksi- tai puhelinnumerot painamalla niitä, jolloin niihin tulee näkyviin valintamerkki, ja painamalla sitten [OK].
  3. Paina image.