Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Faksin tunnistuksen määrittäminen

Faksin tunnistuksen määrittäminen

Jos faksin tunnistus on päällä: Laite vastaanottaa faksin automaattisesti, vaikka olet vastaamassa puheluun. Kun näet [Vastaanotto] LCD-näytöllä tai kuulet ”siritystä” puhelinlinjasta käyttämäsi kuulokkeen kautta, sulje kuuloke. Laitteesi suorittaa loput tarvittavat toimenpiteet.
Jos faksin tunnistus ei ole käytössä: Jos käytät laitetta ja vastaat faksipuheluun nostamalla kuulokkeen, voit vastaanottaa faksin painamalla seuraavassa taulukossa esitettyjä painikkeita. Jos vastasit rinnakkaispuhelimeen tai ulkoiseen puhelimeen, paina *51.

Soveltuvat mallit

Faksin vastaanottamiseksi

MFC-L9630CDN/MFC-L9635CDN/MFC-L9670CDN/MFC-EX670

imageFaksiFaksin käynnistys > Vastaanota
image
  • Jos tämän ominaisuuden asetus on [Päällä], mutta laitteesi ei yhdistä faksipuheluun, kun nostat rinnakkaispuhelimen tai ulkoisen puhelimen kuulokkeen, näppäile faksin vastaanottokoodi *51.
  • Jos lähetät fakseja samaan puhelinlinjaan liitetyltä tietokoneelta ja laite sieppaa ne, aseta Faksin tunnistus arvoon [Ei].
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Faksitunnist.].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.