Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostin vastaanottajalle

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostin vastaanottajalle

Lähetä skannatut tiedot suoraan laitteelta sähköpostiviestinä vastaanottajalle ilman tietokonetta. Kun haluat lähettää skannatut tiedot liitteenä suoraan oletusarvoiseen sähköpostisovellukseen tietokoneesi iPrint&Scan-ohjelmistolla tai laitteesi skannauspainikkeella, käytä sen sijaan ”Skannaa sähköpostiliitteeseen” -toimintoa.
  • Voit lähettää skannatut tiedot sähköpostin vastaanottajalle määrittämällä laitteen olemaan tiedonsiirtoyhteydessä verkkosi ja sen sähköpostipalvelimen kanssa, jota käytetään sähköpostien vastaanottoon.
  • Voit määrittää nämä kohteet laitteen ohjauspaneelin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  • Skannaus sähköpostipalvelimelle -toiminnon käyttöä varten laitteellasi on oltava yhteys verkkoon ja SMTP-palvelimeen. Tarvitset jatkamista varten seuraavat SMTP-sähköpostiasetukset:
    • palvelimen osoite

• portin numero

• käyttäjänimi

• salaustyyppi (SSL tai TLS)

• sähköpostipalvelimen sertifikaatti (jos käytössä).

Jos et tiedä näitä asetuksia, ota yhteys sähköpostipalveluntarjoajaasi tai verkon järjestelmänvalvojaan.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[s-postipalvelim.].
    image
    • Jos olet tallentanut sähköpostiosoitteesi ja käyttäjätunnuksesi ja kirjaudut sisään laitteeseen Secure Function Lock -toiminnon, Active Directory -todennuksen tai LDAP-todennuksen avulla, [sähköpostiini] ilmestyy näytölle.
    • Voit lähettää skannattuja tietoja sähköpostiosoitteeseesi painamalla [sähköpostiini]. Kun sähköpostiosoitteesi näkyy nestekidenäytöllä, paina [Seur.].
    • Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön WWW-pohjaisessa hallinnassa napsauttamalla Scan (Skannaa)-välilehteä ja napsauttamalla sitten Scan to E-mail Server (Skannaa sähköpostipalvelimeen)-valikkoa vasemmasta selauspalkista. Valitse Send to My E-mail (Lähetä omaan sähköpostiini)-kentässä On (Päälle). Valitse Submit (Lähetä).
  3. Syötä kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaalisesti, paina [Manuaal.] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, paina [OK].

• Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoite kirja] ja valitse sitten sähköpostiosoite.

Paina [OK].

4. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seur.].
  5. Voit muuttaa asetuksia painamalla [Valinnat] ja valitsemalla sitten skannausasetukset, joita haluat muuttaa. Jos käytät oletusasetuksia, ohita tämä vaihe.
    • [2-puol. skan.]
    • [Väriasetus]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Tiedostonimi]
    • [Tiedostonimen tyyli]
    • [Tiedostokoko]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Autom. vinosäätö]
    • [Tyhj. sivun ohit.]
    • [Ohita tyhjän sivun tunnistus]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Marg. asetukset]
    • [Interfer. vähennys]
    • [Asiakirjojen jako]
    • [MV-TIFF-pakkaus]
    image
    • Voit muokata skannausasetuksia, kunhan laitteeseen on yhdistetty tietokone, johon on asennettu Brother iPrint&Scan -ohjelmisto.

• Jos laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Omien oletusasetusten määrittäminen: Kun olet muokannut asetuksia, paina [Aset. uusi oletus] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].

• Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] ja paina sitten [Kyllä].

• Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.].

(Toiminto ei välttämättä ole käytettävissä laitteen tilasta riippuen.)

6. Paina [Aloita]-painiketta.
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.