Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkon manuaalinen määritys

Wi-Fi Direct -verkon manuaalinen määritys

HUOMAUTUS

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Wi-Fi Direct -asetusten määritys laitteen ohjauspaneelista:
image
Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK]-painiketta.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Manuaalinen].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Laite näyttää SSID:n (verkon nimi) ja salasanan (verkkoavain). Siirry langattoman verkon asetusnäytölle mobiililaitteessasi, valitse SSID ja syötä sitten salasana.
  3. Kun mobiililaitteen yhdistäminen onnistuu, laitteen nestekidenäytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [Sulje] ja paina sitten image.