Koti > Mobiili / Web Connect > Brother Web Connect > Faksin edelleenlähettäminen pilvipalveluun tai sähköpostiin > Faksin edelleenlähettämisen pilvipalveluun tai sähköpostiin kytkeminen pois päältä

Faksin edelleenlähettämisen pilvipalveluun tai sähköpostiin kytkeminen pois päältä

Kytke faksin edelleenlähettäminen pois päältä, kun haluat pysäyttää tulevien faksien automaattisen siirron joko online-palveluun tai Saapuvat-postilaatikkoon sähköpostin liitteinä.
Jos laitteen muistissa on vielä vastaanotettuja fakseja, et voi poistaa käytöstä faksin edelleenlähettämistä pilvipalveluun.
  1. Tuo [Sovellukset]-vaihtoehto näyttöön pyyhkäisemällä.
  2. Paina [Sovellukset].
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on Internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK]. Jos haluat näyttää tiedot uudelleen, paina [Kyllä].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Valitse [Fax edelleenläh. pilveen/s-postiin].
    image
    Jos näytössä näkyy [Fax edelleenläh. pilveen/s-postiin] -toimintoon liittyviä tietoja, lue tiedot ja paina sitten [OK].
  4. Paina [Off].
  5. Paina [OK].