Koti > Vianetsintä > Laitteen palautus > Nollaustoimintojen esittely

Nollaustoimintojen esittely

Seuraavat palautustoiminnot ovat käytettävissä:

image
Irrota verkkokaapeli ennen kuin valitset verkkoasetusten palautustoiminnon, kaikkien asetusten palautustoiminnon tai tehdasasetusten palautuksen.

1. Koneen palautus

Palauta kaikki muuttamasi laitteen asetukset, kuten päivämäärä ja kellonaika ja soittokerrat.

Osoitekirja, faksiraportit ja valittujen numeroiden historia jäävät. (Faksitoiminnolla varustetut mallit)

2. Verkkoasetusten palauttaminen (Verkkomallit)

Voit palauttaa tulostuspalvelimen alkuperäiset oletusasetukset, kuten salasana- ja IP-osoitetiedot.

3. Osoitekirjan ja faksiasetusten palautus (faksimalleissa)

Tämä toiminto palauttaa seuraavat asetukset:

• Osoitekirja

(Osoitteet ja ryhmät)

• Muistissa olevat ohjelmoidut faksityöt

(Ajastettu faksi)

• Nimitunnus

(nimi ja numero)

• Kansilehden viesti

• Faksin vastaanottoasetukset

(Kauko-ohjaustunnus, faksin tallennus, faksin välitys, PC-Fax-lähetys ja PC-Fax-vastaanotto (vain Windows))

• Raportti

(Lähetyksen vahvistusraportti/puheluhakemisto/faksiraportti)

4. Kaikkien asetusten palautus

Palauta kaikki laitteen asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Kaikkien asetusten palautus vie vähemmän aikaa kuin tehdasasetusten palauttaminen.

5. Tehdasasetusten palautus

Asetusten palautustoiminnolla voit palauttaa kaikki laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

Tehdasasetusten palauttaminen vie enemmän aikaa kuin kaikkien asetusten palautus.

Brother suosittelee ehdottomasti tämän toiminnon suoritusta, kun hävität laitteen.