Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Väärän numeron valinnan estäminen (numeronvalintarajoitus)

Väärän numeron valinnan estäminen (numeronvalintarajoitus)

Tämä ominaisuus estää käyttäjiä lähettämästä faksia tai soittamasta puhelua vahingossa väärään numeroon. Voit asettaa laitteen rajoittamaan numeron valintaa käyttäessäsi numeronäppäimistöä, osoitekirjaa, pikanäppäimiä ja LDAP-hakua.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Valintarajoitus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Valitse jokin seuraavista asetuksista:
    • [Valintanäppäimet]
    • [Osoite kirja]
      image
      Jos valitset numeron yhdistämällä numeroita osoitekirjasta, numeroa käsitellään kuin se olisi annettu valintanäppäimistöltä, joten sitä ei rajoiteta.
    • [Pikakuv.]
    • [LDAP-palvelin]
  3. Valitse jokin seuraavista asetuksista:
    Asetus
    Kuvaus
    Paina # kahdesti

Laite kehottaa syöttämään numeron uudelleen, ja jos sama numero syötetään uudelleen oikein, laite aloittaa numeron valinnan. Jos syötät uudelleen väärän numeron, LCD-näytössä näkyy virhesanoma.

Kyllä

Laite sallii faksien lähettämisen ja puheluiden soittamisen vain kyseisellä valintamenetelmällä.

Ei

Laite ei rajoita valintamenetelmää.

image
    • [Paina # kahdesti]-asetus ei toimi, jos käytät ulkoista puhelinta ennen numeron syöttämistä. Laite ei pyydä syöttämään numeroa uudelleen
    • Jos valitset [Kyllä] tai [Paina # kahdesti], et voi käyttää sarjalähetysominaisuutta.
  4. Paina image.