Koti > Säännöllinen kunnossapito > Väritulostuksen korjaus

Väritulostuksen korjaus

Jos värillisen tulostuksen laatu on huono, kalibroi kunkin värin tulostustiheys ja suorita sitten värien tasaus.
image
Jos haluat suorittaa kunkin värin tulostustiheyden kalibroinnin ja värin tasauksen järjestyksessä, ota Automaattinen korjaus -toiminto käyttöön.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Tulostin]>[Värinkorjaus]>[Korjauksen aloitus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Valitse [Kyllä].
    image
    Värin korjaus alkaa automaattisesti ja kestää muutaman minuutin.
  3. Paina image.