Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Nestekidenäytössä siirtyminen

Nestekidenäytössä siirtyminen

Voit käyttää LCD-näyttöä painamalla sitä sormella. Voit avata ja käyttää kaikkia vaihtoehtoja pyyhkäisemällä vasemmalle, oikealle, ylös tai alas tai selata niitä painamalla LCD-näytöllä image image tai image image.

TÄRKEÄÄ
ÄLÄ paina LCD-näyttöä terävällä esineellä, kuten kynällä. Tämä saattaa vaurioittaa laitetta.
HUOMAUTUS
ÄLÄ koske LCD-näyttöä heti sen jälkeen, kun olet kytkenyt virtajohdon tai käynnistänyt laitteen. Muutoin voit saada virheilmoituksen.
image
Tuote käyttää ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD:n fonttia.