Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Pvm ja aika]>[Päivämäärä].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Syötä vuoden kaksi viimeistä numeroa LCD-näytön avulla ja paina [OK].
  3. Syötä kuukauden kaksi numeroa LCD-näytön avulla ja paina [OK].
  4. Syötä päivän kaksi numeroa LCD-näytön avulla ja paina [OK].
  5. Paina [Kellon tyyppi].
  6. Paina [12 h kello] tai [24 h kello].
  7. Paina [Kello].
  8. Syötä kellonaika seuraavasti jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos valitsit [12 h kello] -asetukseksi [Kellon tyyppi], anna aika LCD-näytön avulla 12 tunnin muodossa.

Valitse [AM] tai [PM] painamalla image.

Paina [OK].

• Jos valitsit [24 h kello] -asetukseksi [Kellon tyyppi], anna aika LCD-näytön avulla 24 tunnin muodossa.

Paina [OK].

(Syötä esimerkiksi 19:45.)

9. Paina image.