Lähetyksen vahvistusviestin lähetysvahvistusten käyttöönotto

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Sähköp./IFAX]>[As.sähköp.läh.]>[Vahvistus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Valitse [Kyllä] tai [Ei] ottaaksesi lähetyksen vahvistusviestitoiminnon käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.
    Kun lähetysilmoitus on käytössä, faksissa on lisäkenttä, jonka nimi on MDN (Viestin tilailmoitus) ja joka sisältää viestin toimitustiedot. Oletusarvon mukaan lähetysilmoitus ei ole käytössä.
    image
    Faksin vastaanottajan laitteen on tuettava MDN-kenttää, jotta vahvistusraportti voidaan lähettää.
  3. Paina image.