Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Äänitoiminnot > Tavalliseen puheluun vastaaminen faksi/puhelin -vastaanottotilassa.

Tavalliseen puheluun vastaaminen faksi/puhelin -vastaanottotilassa.

Kun laite on faksi-/puhelintilassa, se käyttää F/T -soittoa (nopeaa kaksoissoittoa) hälyttääkseen tavallisesta puhelusta.

Jos olet laitteen luona, nosta ulkoisen puhelimen kuuloke ja vastaa sitten painamalla seuraavassa taulukossa kuvattua painiketta:

Soveltuvat mallit

Tavalliseen puheluun vastaaminen

MFC-L9630CDN/MFC-L9635CDN/MFC-L9670CDN/MFC-EX670

Nosta

Jos olet rinnakkaispuhelimessa, nosta kuuloke F/T-soiton aikana ja paina sitten #51 nopeiden kaksoissoittojen välillä. Jos kukaan ei ole linjalla tai jos joku haluaa lähettää sinulle faksin, siirrä puhelu takaisin laitteeseen painamalla *51.