Pikakuvakkeen määritys henkilökortille

Voit määrittää yhden laitteen pikakuvakkeen henkilökortillesi. Kun kosketat henkilökortillasi laitteen NFC-symbolia, henkilökohtainen pikakuvakkeesi tulee automaattisesti näkyviin kosketusnäyttöön.
image
  • Et voi käyttää samaa henkilökorttia eri pikakuvakkeille.
  • Jos haluat käyttää henkilökorttia toiselle pikakuvakkeelle, poista ensin henkilökortin rekisteröinti ja rekisteröi se seuraavaksi uudelle pikakuvakkeelle.
  1. Paina välilehteä, joka sisältää pikakuvakkeen, jonka haluat määrittää henkilökortille.
  2. Pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  3. Paina [Rekisteröi kortti/NFC].
  4. Kosketa NFC-symbolia henkilökortilla.
  5. Paina [Rekisteröi].
    Pikakuvake määritetään henkilökortille.