Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > LDAP-haun määritys ja suoritus > LDAP-haun suorittaminen ohjauspaneelin kautta

LDAP-haun suorittaminen ohjauspaneelin kautta

LDAP-asetusten määrityksen jälkeen voit hakea LDAP:lla faksinumeroita ja sähköpostiosoitteita seuraavia toimintoja varten:

• Faksin lähetys
  • Internet-faksin lähetys (I-Fax)
  • Skannaaminen sähköpostipalvelimelle
image
  • LDAP-ominaisuus tukee LDAPv3-protokollaa.
  • LDAP-ominaisuus ei tue SSL/TLS-protokollaa.
  • Yhteyden muodostamiseen LDAP-palvelimeen on ehkä käytettävä Kerberos-todennusta tai yksinkertaista todennusta verkonvalvojan asettaman suojauskäytännön mukaan.

• SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) on määritettävä tai päivämäärä, aika ja aikavyöhyke on asetettava oikein ohjauspaneelissa Kerberos-todennusta varten.

1. Hae painamalla image.
  2. Syötä haun ensimmäiset kirjaimet nestekidenäytön avulla.
  3. Paina [OK]-painiketta.
    LDAP-hakutulos näytetään nestekidenäytössä, ja image-kuvake tulee näkyviin ennen faksinumeroa (paikallinen) tai sähköpostiosoitetta (paikallinen) osoitekirjan hakutuloksissa.
    • Jos palvelimella tai paikallisessa osoitekirjassa ei ole vastaavia tietoja, LCD-näyttöön tulee noin 60 sekunniksi viesti [Ei tuloksia.].
  4. Tuo esiin haluamasi nimi pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image.
  5. Paina nimeä.
    Katso nimen yksityiskohdat painamalla [Tiedot].
  6. Jos tuloksiin sisältyy enemmän kuin yksi faksinumero tai sähköpostiosoite, laite kehottaa valitsemaan vain yhden. Paina [Hyväksy]-kuvaketta. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet lähettämässä faksin tai I-faksin, paina [Faksin käynnis.].
    • Jos olet skannaamassa sähköpostipalvelimelle, aseta asiakirja, paina [Seur.] ja paina sitten [Aloita].