Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Kaksipuolisen tulostuksen käyttöönotto vastaanotetuille fakseille

Kaksipuolisen tulostuksen käyttöönotto vastaanotetuille fakseille

Laite tulostaa vastaanotetut faksit paperin molemmille puolille [2-puolinen]-toiminnon ollessa [Päällä]-tilassa.
  • Käytä paperikokoa A4, Letter, Legal, Folio (215,9 mm × 330,2 mm), Mexico Legal tai India Legal (60–230 g/m2) tässä toiminnossa. Varmista, että kaksipuolinen kasetti on säädetty oikeaa paperikokoa varten. Muutoin paperin syöttäminen ei ehkä onnistu oikein ja tuloste voi olla vino tai paperi voi juuttua laitteeseen.
  • Kun kaksipuolinen tulostus on otettu käyttöön, saapuvien faksien kokoa pienennetään automaattisesti niin, että ne mahtuvat paperikasetissa olevalle paperille.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[2-puolinen].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.