Paperin asettaminen paperikasettiin

• Jos paperin kokoasetus on käytössä ja vedät paperikasetin ulos laitteesta, nestekidenäyttöön tulee näkyviin viesti, jossa kysytään, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon. Voit tarvittaessa muuttaa paperin kokoa ja tyyppiä noudattamalla näyttöön ilmestyviä ohjeita.

• Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.
  1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    image
  2. Paina vihreitä vipuja, jotta voit liu’uttaa paperinohjaimet paperin mukaisesti.
    image
  3. Leyhytä paperinippua hyvin.
  4. Aseta paperi paperikasettiin tulostuspuoli alaspäin.
    image
    Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia, aseta paperi oikeassa suunnassa.imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Aseta laite tulostamaan kirjelomakkeelle tai esipainetulle paperille paperikasetista
  5. Varmista, että paperinippu jää yläreunan merkkien (image image image) alapuolelle.
    Paperikasetin ylitäyttö aiheuttaa paperitukoksia.
    image
  6. Työnnä paperikasetti hitaasti kokonaan laitteeseen.
  7. Avaa tukiläppä ylös työntämällä, jotta paperi ei pääse liukumaan pois tulostuspuoli alaspäin -luovutusalustalta.