Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannattujen tietojen tallennus USB-muistitikulle

Skannattujen tietojen tallennus USB-muistitikulle

Skannaa asiakirjat suoraan USB-muistitikulle.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Aseta USB-muistitikku laitteeseen.
  3. Paina [Skan. USB:lle].
  4. Voit muuttaa asetuksia painamalla [Valinnat] ja valitsemalla sitten skannausasetukset, joita haluat muuttaa. Jos käytät oletusasetuksia, ohita tämä vaihe.
    • [2-puol. skan.]
    • [Väriasetus]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Tiedostonimi]
    • [Tiedostonimen tyyli]
    • [Tiedostokoko]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Autom. vinosäätö]
    • [Tyhj. sivun ohit.]
    • [Ohita tyhjän sivun tunnistus]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Marg. asetukset]
    • [Interfer. vähennys]
    • [Asiakirjojen jako]
    • [MV-TIFF-pakkaus]
    image
    • Jos laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Omien oletusasetusten määrittäminen: Kun olet muokannut asetuksia, paina [Aset. uusi oletus] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].

• Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] ja paina sitten [Kyllä].

• Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.].

5. Paina [Aloita].
    image

(MFC-L9630CDN/MFC-L9635CDN/MFC-L9670CDN/MFC-EX670)

Kun laite kehottaa sinua valitsemaan USB-isännän, tee valintasi.

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.

TÄRKEÄÄ
    LCD-näytössä on viesti tietojen lukemisen aikana. ÄLÄ irrota virtajohtoa tai poista USB-muistitikkua laitteesta, kun tietoja luetaan. Tiedot saattavat kadota tai USB-muistitikku saattaa vahingoittua.