Kauko-ohjaustunnusten käyttäminen

Kaukokäynnistystunnus

Jos vastaat faksipuheluun rinnakkaispuhelimesta tai ulkoisesta puhelimesta, voit määrätä laitteen vastaanottamaan sen painamalla kaukokäynnistystunnusta *51. Odota sirkuttavaa vastaanottoääntä ja laske sitten kuuloke.

Jos vastaat faksipuheluun ulkoisesta puhelimesta, saat laitteesi vastaanottamaan faksin painamalla seuraavassa taulukossa kuvattuja painikkeita:

Soveltuvat mallit

Laitteen asettaminen vastaanottamaan faksi

MFC-L9630CDN/MFC-L9635CDN/MFC-L9670CDN/MFC-EX670

Faksin käynnistys ja Vastaanota

Puhelun vastaustunnus

Jos vastaat äänipuheluun ja laite on F/P-tilassa, se aloittaa F/P-soiton (nopean kaksoissoiton) soittoviiveen jälkeen. Jos vastaat puheluun ulkoisella puhelimella, voit poistaa F/P-soiton käytöstä näppäilemällä #51 (muista näppäillä tämä soittojen välissä).

Jos laite vastaa tavalliseen puheluun ja nopea kaksoissoittoääni pyytää sinua vastaamaan, voit vastata puheluun rinnakkaispuhelimella painamalla seuraavassa taulukossa kuvattua painiketta:

Soveltuvat mallit

Tavalliseen puheluun vastaaminen

MFC-L9630CDN/MFC-L9635CDN/MFC-L9670CDN/MFC-EX670

Nosta