Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax) > Internet-faksin (I-Fax) lähettäminen

Internet-faksin (I-Fax) lähettäminen

Internet-faksin lähetys vastaa tavallisen faksin lähetystä. Varmista, että vastaanottajan tiedot on tallennettu sähköpostiohjelman osoitekirjaan, ja aseta Internet-faksitoiminnolla lähetettävä asiakirja Brother-laitteeseesi.
image
  • Jos tietokoneen, johon haluat lähettää asiakirjan, käyttöjärjestelmä ei ole Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016/2019, Windows 7, Windows 8.1 tai Windows 10, pyydä tietokoneen omistajaa asentamaan ohjelmisto, jolla voidaan tarkastella TIFF-tiedostoja.
  • Jos haluat lähettää useita sivuja, käytä ADS-laitetta.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos Faksin esikatselun asetuksena on [Ei], paina [Faksi].

• Jos Faksin esikatselun asetuksena on [Kyllä], paina [Faksi] ja [Faksien lähetys].
  3. Voit muuttaa faksin lähetysasetuksia painamalla [Valinnat].
  4. Selaa faksiasetuksia pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image. Kun haluamasi asetus tulee esiin, paina sitä ja valitse haluamasi vaihtoehto. Kun olet muuttanut asetukset, paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
    image
    Jos [OK]-painiketta ei näy ajan asettamisen jälkeen, palaa faksien lähetysnäyttöön painamalla image-kuvaketta.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Paina image ja syötä sähköpostiosoite kosketusnäppäimistöllä. Paina [OK]-painiketta.
    • Paina [Osoite kirja], valitse vastaanottajan sähköpostiosoite ja paina sitten [Hyväksy].
  6. Paina [Faksin käynnis.].
    Laite aloittaa skannauksen. Kun asiakirja on skannattu, se lähetetään vastaanottajalle SMTP-palvelimen kautta. Voit peruuttaa lähetyksen painamalla image skannauksen aikana.
  7. Paina image.