Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Oikean vastaanottotilan valinta

Oikean vastaanottotilan valinta

Sinun on valittava vastaanottotila ulkoisten laitteiden sekä puhelinlinjan palveluiden mukaan.

Oletusasetuksena laite vastaanottaa automaattisesti kaikki siihen lähetetyt faksit. Voit valita oikean tilan seuraavan kaavion avulla.

Haluatko käyttää laitteen puhelinominaisuutta (mikäli käytettävissä), ulkoista puhelinta tai ulkoista puhelinvastaajaa, joka on liitetty samaan linjaan kuin laite?

image

Ei

Vain faksi -tila

Kyllä

image

Käytätkö ulkoisen puhelinvastaajan ääniviestitoimintoa?

image

Kyllä

Ulkoisen puhelinvastaajan tila

Ei

image

Haluatko laitteen vastaavan faksipuheluihin ja puheluihin automaattisesti?

image

Kyllä

Faksi-/Puhelin-tila

Ei

image

image

Manuaalinen tila

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Vastaanottotila].
    image
    • Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Vain fax], [Faksi/Puhelin], [Ulk. VAS] tai [Manuaalinen].
  3. Paina image.