Koti > Vianetsintä > AirPrint-ongelmat

AirPrint-ongelmat

HUOMAUTUS

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Ongelma

Ehdotetut toimenpiteet

Omaa laitetta ei näy tulostinluettelossa.

Varmista, että laitteen virta on kytketty.

Varmista, että laitteesi ja mobiililaitteesi tai Mac-tietokoneesi on yhdistetty samaan verkkoon.

Siirrä mobiililaite lähemmäksi langatonta tukiasemaa/reititintä tai laitettasi.

Tulostus ei onnistu.

Varmista, että laitteen virta on kytketty.

Varmista, että laitteesi ja mobiililaitteesi tai Mac-tietokoneesi on yhdistetty samaan verkkoon.

Yritän tulostaa monisivuisen asiakirjan iOS-laitteesta, mutta VAIN ensimmäinen sivu tulostuu.

Varmista, että käytössäsi on uusin OS-versio.