Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Jos puhut laitteeseen liittyvään puhelimeen ja toinen osapuoli puhuu samoin omaan faksilaitteeseensa liitettyyn puhelimeen, toinen osapuoli voi keskustelun lopuksi lähettää sinulle faksin, ennen kuin katkaisette puhelun.

Laitteen ADS:n on oltava tyhjä.

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan asiakirja laitteeseen ja painamaan aloitus- tai lähetysnäppäintä.
  2. Kun kuulet CNG-ääniä (hitaasti toistuvia piippauksia), paina [Faksin käynnis.].
    image
    Jos laitteen asetuksena on automaattinen uudelleenvalinta, odota, kunnes se on lopettanut ja yritä sitten uudelleen.
  3. Vastaanota faksi painamalla [Vastaanota].
  4. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.