Koti > Suojaus > Tulostuslokin tallennus verkkoon > Tulostustyön tallennus verkkoon -toiminnon käyttäminen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon kanssa

Tulostustyön tallennus verkkoon -toiminnon käyttäminen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon kanssa

Kun toimintolukko Secure Function Lock 3.0 on käytössä, kopiointia, faksin vastaanottamista (MFC-mallit), Web Connect -tulostusta ja USB-suoratulostusta (mikäli käytettävissä) varten rekisteröityjen käyttäjien nimet tallennetaan tulostuslokin tallennus verkkoon -raporttiin. Kun Active Directory -todennus on käytössä, käyttäjänimi tallennetaan Tulostuslokin tallennus verkkoon -raporttiin: