Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Ylikokoisen saapuvan faksin sivukoon pienentäminen

Ylikokoisen saapuvan faksin sivukoon pienentäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Jos otat automaattisen pienennystoiminnon käyttöön, laite pienentää vastaanotetun faksin jokaisen sivun laitteessa olevalla paperille mahtuvaan kokoon. Laite laskee pienennyssuhteen faksin sivukoon ja paperikokoasetuksen perusteella.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Autom. pien.].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.