Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Laitteen tulo-/lähtöporttien sijainnit

Laitteen tulo-/lähtöporttien sijainnit

Tulo-/lähtöportit sijaitsevat laitteen edessä ja takana.

image

1. LINE-liitäntä (MFC-mallit)
  2. EXT.-liitäntä (MFC-mallit)
  3. USB-lisävarusteportti (edessä)

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

4. 10BASE-T / 100BASE-TX / 1000BASE-T -portti(Verkkomallit)
  5. USB-liitin
  6. USB-lisävarusteportti (takana)

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Kytke USB- tai verkkokaapeli noudattaen ohjelmiston/ohjaimen asennusohjelman asennusohjeita.

Voit asentaa laitteen käytön edellyttämän ohjaimen ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.