Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Faksinumeroiden tallennus > Osoitekirjan numeroiden tallentaminen > Lähtevien puheluiden numeroiden tallentaminen osoitekirjaan

Lähtevien puheluiden numeroiden tallentaminen osoitekirjaan

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Voit kopioida numeroita lähtevien puheluiden historiasta ja tallentaa niitä osoitekirjaan.
  1. Paina image [Faksi]>[Puheluhist.]>[Lähtevä puhelu].
  2. Tuo esiin haluamasi numero pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten numeroa.
  3. Paina [Muokkaa]>[Lisää osoitekirjaan]>[Nimi].
    image

Jos haluat poistaa numeron, paina [Muokkaa]>[Poista]. Vahvista painamalla [Kyllä].

4. Syötä nimi LCD:n avulla (enintään 16 merkkiä).
  5. Paina [OK]-painiketta.
  6. Vahvista tallennettava faksi- tai puhelinnumero painamalla [OK].
  7. Paina image.