Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > WWW-pohjaisen hallinnan ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä ohjauspaneelin kautta

WWW-pohjaisen hallinnan ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä ohjauspaneelin kautta

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Verkkopohj. hallinta].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Valitse haluamasi vaihtoehto painamalla.
    image
    Jos otat tämän toiminnon käyttöön, varmista, että määrität WWW-pohjaisen hallinnan yhteystavan.