Koti > Suojaus > LDAP-todennuksen käyttäminen > Kirjaudu sisään muuttaaksesi laitteen asetuksia laitteen ohjauspaneelin avulla (LDAP-todennus)

Kirjaudu sisään muuttaaksesi laitteen asetuksia laitteen ohjauspaneelin avulla (LDAP-todennus)

LDAP-todennuksen ollessa käytössä laite pysyy lukittuna, kunnes syötät käyttäjätunnuksen, verkkoalueen nimen sekä salasanan laitteen ohjauspaneelin avulla.

1. Syötä käyttäjätunnus ja salasana laitteen ohjauspaneelin avulla.
  2. Paina [OK].
  3. Näppäile salasana.
  4. Paina [OK].
  5. Paina uudelleen [OK].
  6. Kun todennus onnistuu, laitteen ohjauspaneelin lukitus avautuu ja nestekidenäyttöön tulee näkyviin aloitusnäyttö.