Koti > Faksi > Faksiraportit > Lähetyksen vahvistusraportin tulostaminen

Lähetyksen vahvistusraportin tulostaminen

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Lähetyksen vahvistusraportti on todiste siitä, että olet lähettänyt faksin. Raportissa näkyy vastaanottajan nimi tai faksinumero, lähetysaika ja -päivä, lähetyksen kesto, lähetettyjen sivujen määrä sekä se, onnistuiko lähetys.

Lähetyksen vahvistusraportille on useita asetuksia:

Päällä

Tulostaa raportti jokaisen lähettämäsi faksin jälkeen.

Päällä (+Kuva)

Tulostaa raportin jokaisen lähetetyn faksin jälkeen.

Raportissa näkyy osa faksin ensimmäisestä sivusta.

Vain virhe

Tulostaa raportin, jos faksin lähetys ei onnistu lähetysvirheen vuoksi.

Vain virhe (+Kuva)

Tulostaa raportin, jos faksin lähetys ei onnistu lähetysvirheen vuoksi.

Osa faksin ensimmäisestä sivusta näkyy raportissa.

Ei

Laitteesi ei tulosta raportteja faksien lähettämisen jälkeen.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Faksi]>[Raporttiaset.]>[Lähetysraport.].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina haluamaasi vaihtoehtoa.
    Jos valitset [Päällä(+Kuva)] tai [Vain virhe(+Kuva)], kuva ei näy lähetyksen vahvistusraportissa, jos Suora lähetys -asetukseksi on määritetty Kyllä. [Kyllä].
  3. Paina image.
    Jos lähetys onnistuu, lähetyksen vahvistusraportissa näkyy RESULT-kohdan vieressä OK. Jos lähetys ei onnistu, RESULT-kohdan vieressä näkyy NG.