Koti > Laitteen asetukset > Laiteasetusten muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla > WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name System-palvelua (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

Esimerkiksi: https://SharedPrinter

• Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

Esimerkiksi: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-nimi näkyy verkkoasetusraportissa.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus)-painiketta.
    • Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi ja valitse sitten Login (Sisäänkirjaus).
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Login Password (Sisäänkirjautumissalasana).
    image
    • Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.

• Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Vaihda salasana kirjoittamalla nykyinen salasanasi kenttään Enter Old Password (Anna vanha salasana).
  6. Noudata näytön Login Password (Sisäänkirjautumissalasana) ohjeita ja kirjoita uusi salasana kenttään Enter New Password (Syötä uusi salasana).
  7. Kirjoita uusi salasana uudelleen kenttään Confirm New Password (Vahvista uusi salasana).
  8. Valitse Submit (Lähetä).
    image
    Voit myös muuttaa sulkuasetukset Login Password (Sisäänkirjautumissalasana) -valikossa.