Brotherin PC-FAX-vastaanotto-ohjelman suorittaminen tietokoneessasi (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Jos PC-FAX-vastaanotto on poistettu käytöstä laitteessasi, ota se käyttöön ennen kuin yrität suorittaa PC-FAX-vastaanottoa.

Tietoja siitä, kuinka tämän toiminnon voi ottaa käyttöön, on kohdassa imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja:PC-FAX-vastaanoton määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

image
Suosittelemme valitsemaan Käynnistä PC-FAX Receive tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. -valintaruudun, jotta ohjelmisto käynnistyy automaattisesti ja siirtää faksit, kun käynnistät tietokoneen.
  1. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).
  2. Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.
  3. Vahvista viesti ja valitse Kyllä.
    PC-FAX Receive (PC-Fax vas.ot.)-ikkuna avautuu. image (PC-Fax Receive (Valmis)) -kuvake näkyy nyt tietokoneen tehtävärivillä.