Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Kuvien ja grafiikan skannaus

Kuvien ja grafiikan skannaus

Lähetä skannatut valokuvat tai grafiikka suoraan tietokoneellesi.
image

Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Voit tehdä pysyviä muutoksia Brother iPrint&Scan -sovelluksella.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[kuvaksi].
  3. Jos laite on liitetty verkkoon, valitse sen tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tietoja.
    image

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäyttöön ja paina sitten [OK].

4. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Voit muuttaa asetuksia painamalla [Valinnat] ja valitsemalla sitten skannausasetukset, joita haluat muuttaa.(DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Voit muuttaa asetuksia painamalla image[Valinnat] ja valitsemalla sitten skannausasetukset, joita haluat muuttaa. Jos käytät oletusasetuksia, ohita tämä vaihe.
    • [2-puol. skan.] (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    • [Skannausaset.]
    • [Väriasetus]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Autom. vinosäätö]
    • [Tyhj. sivun ohit.]
    • [Ohita tyhjän sivun tunnistus]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Marg. asetukset] (käytettävissä vain joissakin malleissa)
    • [MV-TIFF-pakkaus]
    image
    • Voit muuttaa skannausasetuksia, kunhan laitteeseen on yhdistetty tietokone, johon on asennettu Brother iPrint&Scan -ohjelmisto.

• Jos laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.].

5. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.