Miten Brother-laite vastaanottaa Internet-faksin (I-Fax)

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Kun Brother-laite vastaanottaa Internet-faksin, se tulostuu automaattisesti. Kun haluat vastaanottaa Internet-faksin, suosittelemme, että määrität seuraavat valinnaiset asetukset ohjauspaneelista tai WWW-pohjaisella hallinnalla:

• Auto Polling (Automaattinen pollaus)
  • Polling Frequency (Pollaustiheys)
  • Print Mail Header (Tulosta sähköpostin otsikko)
  • Delete/Read Receive Error Mail (Poista/lue vastaanotetun sähköpostin virhe)
  • Send Delivery Notification(Receive) (Lähetä toimitusvahvistus (vastaanotto))
image

Voit vastaanottaa sähköpostiviestejä kahdella tavalla:

• POP3/IMAP4-vastaanotto säännöllisin aikavälein
  • POP3/IMAP4-vastaanotto, manuaalisesti käynnistetty

Kun käytössä on POP3/IMAP4-vastaanotto, laite pollaa sähköpostipalvelinta tietojen vastaanottamiseksi. Pollaus voi tapahtua tietyin aikavälein (voit esimerkiksi määrittää laitteen pollaamaan sähköpostipalvelinta kymmenen minuutin välein) tai voit pollata palvelinta manuaalisesti.

image
  • Jos laite alkaa vastaanottaa sähköpostitietoja, LCD-näytössä näkyy [Vastaanotto]. Sähköpostiviesti tulostuu automaattisesti.
  • Jos laitteesta on paperi lopussa tietoja vastaanotettaessa, vastaanotetut tiedot säilyvät laitteen muistissa. Nämä tiedot tulostetaan automaattisesti, kun laitteeseen lisätään paperia.
  • Kun laitteen tilapäinen faksien varmuuskopiointi on käytössä, vastaanotetut tiedot pysyvät tallessa tietyn ajan.
  • Jos vastaanotettu viesti ei ole vain teksti -muodossa tai jos liitetiedosto ei ole TIFF-F-muodossa, tulostetaan virheviesti "LIITETIEDOSTON MUOTOA EI TUETA".
  • Jos vastaanotettu viesti on liian suuri, tulostetaan virheviesti "SÄHKÖPOSTITIEDOSTO ON LIIAN ISO".
  • Jos Delete/Read Receive Error Mail (Poista/lue vastaanotetun sähköpostin virhe) -asetus on On (Päälle) (oletus), virheviestit poistetaan sähköpostipalvelimesta automaattisesti.