Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Väärän numeron valinnan estäminen (numeronvalintarajoitus)

Väärän numeron valinnan estäminen (numeronvalintarajoitus)

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Tämä ominaisuus estää käyttäjiä lähettämästä faksia tai soittamasta puhelua vahingossa väärään numeroon. Voit asettaa laitteen rajoittamaan numeron valintaa käyttäessäsi numeronäppäimistöä, osoitekirjaa, pikanäppäimiä ja LDAP-hakua.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Faksi]>[Valintarajoitus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Valitse jokin seuraavista asetuksista:
    • [Valintanäppäimet]
    • [Osoite kirja]
      image
      Jos valitset numeron yhdistämällä numeroita osoitekirjasta, numeroa käsitellään kuin se olisi annettu valintanäppäimistöltä, joten sitä ei rajoiteta.
    • [Pikakuv.]
    • [LDAP-palvelin]
  3. Valitse jokin seuraavista asetuksista:
    Asetus
    Kuvaus
    Paina # kahdesti

Laite kehottaa syöttämään numeron uudelleen, ja jos sama numero syötetään uudelleen oikein, laite aloittaa numeron valinnan. Jos syötät uudelleen väärän numeron, LCD-näytössä näkyy virhesanoma.

Kyllä

Laite sallii faksien lähettämisen ja puheluiden soittamisen vain kyseisellä valintamenetelmällä.

Ei

Laite ei rajoita valintamenetelmää.

image
    • [Paina # kahdesti]-asetus ei toimi, jos käytät ulkoista puhelinta ennen numeron syöttämistä. Laite ei pyydä syöttämään numeroa uudelleen
    • Jos valitset [Kyllä] tai [Paina # kahdesti], et voi käyttää sarjalähetysominaisuutta.
  4. Paina image.