Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Faksin edelleenlähettäminen pilvipalveluun tai sähköpostiin > Faksin edelleenlähetyksen käyttäminen faksin edelleenlähettämiseen pilvipalveluun tai sähköpostiin

Faksin edelleenlähetyksen käyttäminen faksin edelleenlähettämiseen pilvipalveluun tai sähköpostiin

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Lähetä saapuvat faksit automaattisesti joko online-palveluun tai Saapuvat-postilaatikkoon sähköpostin liitteinä kytkemällä päälle faksin edelleenlähetystoiminto.
  • Jos sovelluksen tai faksivastaanoton käyttöoikeuksiasi on rajoitettu Toimintalukko-toiminnolla (käytettävissä tietyissä malleissa), et voi lähettää tulevia fakseja.
  • Tämä ominaisuus on käytettävissä vain mustavalkoisille fakseille.
  • Faksin edelleenlähettämisen pilvipalveluun ollessa käytössä seuraavat ominaisuudet eivät ole käytettävissä:

• [Faks.ed.läh.]
    • [Faksitallennus]
    • [PC-Fax vas.ot.]
    • [Edelleenlähetä verkkoon]

1. Tuo [Sovellukset]-vaihtoehto näyttöön pyyhkäisemällä.
  2. Paina [Sovellukset].
    image
    • Jos laitteen nestekidenäytöllä on Internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina kuvaketta [OK]. Jos haluat näyttää tiedot uudelleen, paina [Kyllä].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Valitse [Fax edelleenläh. pilveen/s-postiin].
    image
    Jos näytössä näkyy toimintoon [Fax edelleenläh. pilveen/s-postiin] liittyviä tietoja, lue tiedot ja paina sitten [OK].
  4. Paina [On].
  5. Valitse [Edelleenlähetys pilvipalveluun] tai [Edelleenlähetys sähköpostiin].
    • Jos valitsit [Edelleenlähetys pilvipalveluun], valitse online-palvelu, johon haluat vastaanottaa fakseja, ja määritä sitten tilin nimi.
    • Jos valitsit [Edelleenlähetys sähköpostiin], anna sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa fakseja sähköpostiliitteinä.
  6. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.