Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > LCD-näytön (nestekidenäytön) taustavalon kirkkauden säätö

LCD-näytön (nestekidenäytön) taustavalon kirkkauden säätö

Jos nestekidenäytön teksti ei erotu kunnolla, yritä muuttaa kirkkausasetusta.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Yleiset aset.]>[Näytön asetus]>[Taustavalo].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Vaalea], [Keski] tai [Tumma]-valintaa.
  3. Paina image.